Ripan treenijuttuja

maanantai 13. toukokuuta 2013

Joku 9 vk

Niin se aika vaan rientää ja pentu kasvaa. Jokulle on tullut viikossa painoa lisää n. 0,5 kg ja painaa nyt n. 5,4 kg! Pieni pentu on nauttinut isosta maailmasta täysin rinnoin. Se on käynyt turistina tokokokeissa, eläinkaupassa, talkoilemassa, treeneissä ja liikuskellut erilaisissa metsissä sekä ollut pienten lasten rapsutettavana. Joku hakee todella paljon kontaktia ja seurailee paljon ympärillä tapahtuvia asioita ottamatta kuitenkaan häiriötä esimerkiksi leikkiessä. Pienesti ollaan treenattu perusasennon ja seuraamisen alkeita sekä istumista ja maahanmenoa, toistaiseksi vielä ilman käskyä. Ollaan keskitytty enemmän nyt vain peruskäytöstapojen opetteluun ja leikkimiseen/suhteen luomiseen.

Joku 8 vk, (c) Essi
Donny kaveri :)
Viime perjantaina Joku treffasi Nasu-veljensä ja Nova-isoveljensä :)

Helatorstaina olin kisaamassa HSKH:n kisoissa Elsa-göötin kanssa. Tuloksina tuplanolla sijoilla 2. (agilityrata) ja 1. (hyppyrata). Elsa toimi agilityradalla oikein kivasti, lähdön istumisvaikeutta lukuunottamatta. Hyppyradalla olikin isompia ongelmia kun en vaan saanut sitä istumaan lähtöön ja annoin sen jäädä seisomaan. Kesken radan tunsin myös pohkeessani pienen göötin hampaat, jolloin mielessäni kävi ajatus radan lopettamisesta, mutta unohdin ajatuksen aika nopeasti.

Ilmoitin Maisa tokokokeeseen 25.5. Helsinkiin. Ehkä ei niin järkevää, koska ei olla ihan valmiita. Monet liikkeet kaipaavat vielä hiomista, eikä asiaa auta treeniblgin hylkääminen ja sitä kautta treenien suunnitelmallisuuden unohtaminen. Ajattelin kuitenkin, että haluan kisata yhdet kokeet ennen sm'iä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti