Ripan treenijuttuja

tiistai 28. helmikuuta 2012

Viikonlopun kuulumiset

Hiihtoloma on nyt lomailtu ja paluu koulun penkille on tapahtunut.
Viime viikon lauantaina käytiin tokoilemassa aussejen kanssa. Nyt Maisan vire oli huomattavsti parempi ja se keskittyi hyvin. Seuraamisessa mun pitää ite muistaa olla reipas, jotta se koirakin muistaa. Ruutu meni hyvin Maisan osalta. Ite vaan sössin, enkä huutanut tarpeeksi aikasin seisomaan, vaan annoin sen haahuilla ruudussa ?! Pääasia, että se sentään meni koko ruutuun, vaikkei edes nähnyt, että sinne kosketusalusta vietiin.
Tän viikon perjantaina olis sitte kisamainen treeni Vuokkosilla. 4 AVO:n liikettä olis suoritettava, hmm, me ei kyllä olla oikeen treenattu liikkeitä kokeenomasesti...lahjattomat treenaa, vai miten se meni ?


Sunnuntaina oli HSKH:n kisat. Agilityrata meni ihan läskiks. Maisa teki omaa rataa ja mä omaani. Kontaktit oli h-i-t-a-a-t ja koira karkaili ties minne, ja jätti osan kepeistäkin pujottelematta. Osaa se Maisakin näemmä perseillä :o
Hyppyradalla meillä oli jo parempi tuuri ja oltiin jopa löydetty samalle radalle. Multa taas pari tyhmää ohjausvirhettä ja myöhästymistä, mutta Maisa toimi! 0-rata pienellä yliajalla, sija 5 :)

Hyppärivideo:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti