Ripan treenijuttuja

perjantai 24. helmikuuta 2012

Hiihtoloma pulkassa, melkein

Eipä silloin sunnuntaina paljon aksailee päästy. Jollei koulu ole harrastusten tiellä niin sitten sääolosuhteet. Ei ollut toivoakaan päästä treenipaikalle, oli sen verran lumista. Maanantaina käytiin katsastamassa uus koirauimala Helsingissä. Ripanen pääs ensimmäistä kertaa uimaan altaaseen, joten otettiin varmuuden vuoks uittaja. Kyllähän se jätkäkin intoutui sitten, kun vauhtiin pääsi. Hyppi vesi roiskuen altaaseen, eikä kulkenut hienostuneesti ramppia pitkin, niinkun punaturkkinen neitonen teki. Vähän oli ehkä ahdas allas tuo, eikä koirat kunnolla mahtuneet siinä pitkiä matkoja uimaan, mutta onpahan sekin uimala nyt katsastettu.



Aussejen takaa voi vähän pieninkin kuikuilla :)


Eilen oltiin tokoilemassa Korson Parkkitalossa. Maisa oli surkeessa vireessä aluksi, mutta loppua kohden se alko taas intoutua. Seuraaminen oli hyvää, ku tuli riittävän tiheeseen käännöksiä ja pysähdyksiä. Noutoa tehtiin hetsaamalla ja samoin luoksetuloa. Kaukojen i-m vaihtoon tarvitaan lisää nopeutta.
Tellu oli ihan huippu! Ainahan se on :) ei se mitään osaa, mutta ilosesti se yrittää. Merkki on niin hauska käydä tönäsemässä kumoon ja lelua on niin kiva hakea ja kantaa pää pystyssä. On se pätevä!

Pitkän harkinnan jälkeen päädyttiin mekin laittamaan molempien aussejen osalta hakemukset HSKH:n tokon SM-joukkueeseen. Varmaan olis nyt korkee aika mun ja Maisanki alkaa treenata ihan tosissaan :)

Tiistaina Tepalammas pääsi villoistaan!





 Ja tämmönen koira turkin alta löyty:




Uusia kuvia lisää TÄÄLLÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti