Ripan treenijuttuja

lauantai 18. helmikuuta 2012

Maisa 3 vuotta !

That's true! Aika vaan menee niin nopeesti, ettei sitä ehdi tajutakkaan. Viimeistään sitä pysähtyy sitten miettimään, kun koira täyttää taas jälleen kerran vuosia. Vastahan tuo mitä ihanin ystävä oli kamala kakara, jota välillä jopa inhosi. Joo, sitä ei aina edes halua muistaa millanen Maisa oli pentuna. Tää kuva johdattaa harhaan, ja pahasti:


No, olihan se söpö toisinaan, mutta vähemmän söpö niillä kerroilla, kun sain juosta naapurin pihalla iltamyöhään hakemassa pentuani naapurin grillikodasta syömästä makkarankuoria. Siellä tuo ilkikurinen söpöläinen odotti hampaat irvessä, silmät vihasesti kiiluen. Eikä tämä suinkaan tapahtunut kerran eikä kaksi vaan hävyttömän monta kertaa. Lisäksi sain moneen otteeseen selitellä nolostuneesti naapureille outoja hiipparointireissuja. Livahtihan tuo penska joskus niille sisällekkin muka tuttavallisesti syömään naapurin koiran maksalaatikot, jonka jälkeen meni huuliaan lipoen tyytyväisenä omalle pihalle. Toisen naapurinkin edessä sain hävetä, kun Maisa päätti jahdata niiden kissan sisälle asti ja käydä syömässä tämän ruuat. En edes pysty enkä välttämättä haluakkaan muistaa kaikkia noita kommelluksia, mitä tuon söpöläisen kanssa tapahtui. Sen verran voin kyllä sanoa (jos asia ei tullut jo selväksi), että tuo ovela kettu veteli mua nenästä 6-0 tilanteessa kun tilanteessa, olihan se mun pieni prinsessa :D 


Kesti aika kauan ennekun aloin edes vähän alkaa luottaa Maisaan. Meni jonkin aikaa ennenkun uskalsin edes päästää sen vapaaksi keskellä metsää. Pieni kakara ei välittänyt tuon taivaallista, mihin suuntaan mä kuljin. Sen sijaan se meni omia menojaan, minne ikinä nenä veikään.
Luojan kiitos noi ajat on kaukana takana, ja nyt noille tapauksille ei voi enää muuta ku hymyillä. Miten kokematon sitä itsekkin silloin oli :)

Tänään käytiin juoksemassa synttärisankarin kanssa synttäristartti Kirkkonummella. Vielä aamulla flunssasena migreenissä mietin, lähteäkkö vai eikö. Kyllähän sitä buranan voimalla jaksaa :)
Maisasta ei oo nyt synttärikuvaa, mutta synttäriradasta on video :D
Ihan liian tyhmiä virheitä multa, mutta radan jälkeen oli toooosi hyvä fiilis. Meillä oli kivaa Maisan kanssa :)


Viime viikon sunnuntaina meillä oli aksavuoro hallilla. Tehtiin poispäinkäännöksiä ja valsseja, sekä tietty kontakteja. Maisa oli huippuvireessä; se jopa varasti lähdössä. Kontaktit meni huippuhyvin, joten uskalsinpas ilmota sen ens viikonlopulle oman seuran kisoihin hyppärin lisäks myös yhelle agiradalle :)

Perjantaina ois ollu tokotreenit, mutta voi sitä vääryyttä, ku koulu on välillä harrastusten tiellä :( no, en ehkä ois kuumeisena jaksanukkaan iloita tokokentällä. Sillä aikaa, kun äiti ja Ripa tokoili hienosti hallissa, viihdytti Maiski ihmisiä Hyvinkään juna-asemalla tekemällä temppuja ja tokoa :)


Seuraava viikko onkin sitten lomaa :) onpahan aikaa treenata koiraa. Huomenna illalla hallille aksailemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti