Ripan treenijuttuja

sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Kolmosluokka korkattu!

Ja näin on ensimmäinen rata juostu kolmosissa tuloksella 10 ja n. 4 s yliaikaa. 
Virheet oli ihan mun omia. Tyhmä kädenlasku just ku Maisa oli muurilla ja näin tuli palikka alas. Kepeillä jotain ihme säätöä, kun menin söhläämään sen kakkosväliin ja siinä sitä aikaa sitten kulukin. Ite oisin voinu olla nopeempi, niin ehkä se koirakin ois ollu ;)
No mitätpä tässä sen enempää selittämään:


Ens viikonloppuna meitä odottaa uusi koitos Hyvinkään liukkaalla nurmella. Ostettiin sitä tassusprayta, ehkä se pitää :)

Perjantain tokotreenit oli kyllä semmostakin sähläämistä. Ensin paikkamakuu, jota ennen piiitkä tuomarinpuhuttelu. Maisalla hidas maahanmeno, ainahan se on. 2 minuutin aikana pää nousi kerran. Perusasentoon ei koira sitten noussutkaan. Kerran käskin, jonka jälkeen nostin rinnuksista sen. Toistolla oli hyvä :)
Sitten mentiin yksitellen ratkomaan ongelmia kouluttajan luo ja kun treeneien aiheena oli seuruu, niin tehtiinpä seuruuta. Ennen omaa vuoroa treenattiin kuitenkin jonkin verran syrjässä ja kävin myös antamassa Maisalle vettä. Onnistuin siinä sitten lahjakkaasti iskemään juomapullon märkään maaliastiaan ja myös viisaana tajusin nostaa sen äkisti ylös sieltä ja heilauttaa pulloa niin, että valkoista maalia oli seinässä, matolla, vaatteissa, siis kaikkialla. Ei muutakun paperia etsimään ja siivoomaan sotkua. Pienessä paniikissa riensin sitten kouluttajan luo seuruuttamaan Maisaa. Vähään aikaan ei olla otettu pidempää pätkää motivaation säilyttämiseksi. Ei edistänyt, laahasi perässä ja vire oli nollassa. Seuraamiseen siis motivaatiotreenejä jatketaan. Lopuksi Maisan mielen parantamiseksi mentiin tekemään sen lempiliike: hyppy. Pari toistoa ensin kosketusalustalla, jonka jälkeen kokeilin ilman. Onnituipas se AVO-hyppy ilman alustaakin :)2 kommenttia:

  1. Hei vau, kolmoset korkattu! :-) Siistiä menoa teillä, vaikka Maisa näyttää vähän jännittyneeltä(?).
    Saas nähdä miten mulle ja Otolle käy, kun korkataan ykkösluokka enskuussa... Pitää vielä miettiä ilmotanko 4.2 ja 25.2 vai vaan jälkimmäiseen. Keppejäkin pitäis päästä treenaamaan, mutta ulkona on tota lunta. Onhan mulla kyllä omat kujakepit, niin ehkä meen auraamaan ton pihan ja heitän sinne kepit :-D

    VastaaPoista