Ripan treenijuttuja

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Agia !!!

Hetken jo elin siinä epätoivossa, ettei me päästä Maisan kanssa aksaamaan ollenkaan talvikaudella Vuokkoset aarenalle. Eipähän enää tarvitse elää epätoivossa ja vain haaveilla kontaktien treenauksesta kuntoon. Otettiin 6 vapaavuorokertaa talven/kevään ajalle. Ryhmässä treenaa Maiskin lisäksi Ripa, malinois Nada ja sprinkku Sissi. Tällä kokoonpanolla treenattiin jo syksyllä. Päivällä kävin katsastamassa areenan talkoiden merkeissä ja illalla ekoissa treeneissä testaamassa sen. Hienohan tuo halli on!
Tehtiin helppoa vauhtirataa. Ohjasin molempia paimenia. Maisan kanssa keskityin siis kontaktien alastuloiden nopeuttamiseen. Neitihän oli ihan raivopäinen ja teki hienon lentokeinunkin. Tajusin treenatessa, kuinka pahassa kunnossa kontaktit ovatkaan, ehkä niistä saadaan vielä jonkinnäköiset.
Ripa oli huippu, paljon parempi kun osasin kuvitellakkaan. Jätkä on jo täysin möllivalmis. Mä en ollut ihan täysin tarkkana kontaktien kanssa ja se kyllä näkyi :D


Ripa on nyt myös ohjatussa ryhmässä. Lisäksi sillä on kahdesti viikossa tokotreenit.

Aiemmin viikolla käytiin tokoilemassa Maisan kanssa. Ruututreenit meni todella hyvin! Merkin kautta ruutuunlähetys ei tuottanut minkäännäköisiä ongelmia. Seuraamiseen Maisan keskittyminen ei ihan sillä kertaa riittänyt. Kaukot ja nouto oli ok.

2 kommenttia:

  1. Sen pitää vain muistaa, että Laura ei ole merkki ;) Ei vaineskaan, hyvin Maiski suoriutui!

    VastaaPoista
  2. haha, raukka oli ihan pöllönä, kun oli niin paljon ylimääräsiä asioita ympärillä :') Mut hei, se oli Maisan ensimmäinen ruutuunlähetys merkiltä ;)

    VastaaPoista