Ripan treenijuttuja

perjantai 15. huhtikuuta 2011

Hallintatestiä ja Tehis cuppia

Tää viikko on ollut koulun puolesta lyhyt. Pääsin lähtemään jo keskiviikkona kotiin.
Viikko sujui aika lailla tokoilun merkeissä. Videotakin tuli otettua, mutta muistikortti puuttuu, joten laitan videot myöhemmin.

Torstaina oli Ripan agilityn hallintatesti. Ojangossa oli kolmella kentällä eri pisteet, joissa oli luoksetuloa, kontaktia ja hallintaa ja rauhassa odottamista.
Ripa pysyi hienosti hallinnassa, vaikka vieressä olikin paljon muita koiria. Se leikki hyvin ja taisteli hienosti.
Samana iltana tuli vielä tulokset. Kaikki hallintatestissä olleet pääsivät ryhmään! Nyt Ripalla on ihan oma paikka ryhmässä, ei siis enää tarvitse tyytyä silloin tällöin vaan tuurailemaan Tellua tai Maisaa.

Tänään kävin vähän kuvailemassa koiria.
                                                                         

Pallohullu
                                                 

                                    

Parhaat ystävykset


Illalla oltiin jälleen Ojangossa, tällä kertaa Tehis cupin toisissa osakilpailuissa. Nyt me tehtiin toisenlainen jako; mä otin yhden startin Tellulla ja yhden Maisalla ja äiti yhdet molemmilla.
Rata oli vähän helpompi kuin viimeksi, mutta ei siitäkään kiemuraa puuttunut.
Äiti meni ekan startin Tellulla. Tellu lähti hyvin, mutta kolautti jalkansa ekan esteen rimaan ja vauhti hidastu hieman sen takia. Tellu ei ollu ihan parhaassa iskussa.
Tellu keräsi hyvin vauhtia toiseen starttiin. Lähdössä sillä nous oksennukset suuhun, ja mä hetken jouduin tuumata, että lähteäkö  vai jäädä. Onneksi en lähtenyt pois radalta! Tellu teki hienoa, nopeaa rataa. Pieniä sähläyksiä tuli, kiitos mun epäselvien ohjausten. Tehtiin kuitenkin hieno 0-tulos ja ihanneaikakin ylittyi vaan reilu 5 sekunnilla.
Tällä tuloksella Tepa oli 13., sijoittuneita oli kuitenkin 18. Mä olin yllättynyt kerranki, kun ei oltu Tepan kanssa viimeiset sijoittuneet!

Osallistujia oli tosi paljon ja meni kauan ennenkun Maisan vuoro oli päästä radalle.
Äiti meni ekan starin Maisan kanssa. Maisa lähti hyvin, mutta alkoi haistelemaan ja etsimään mua kentän laidalta. Se myös kävi haistelemassa tuomaria, Maisa ei tykänny, kun tuomari risti kätensä hyllyn takia! Kontaktit oli mitä sattuu, mutta vauhti oli hyvä!
Mä lähin Maisan kanssa tekemään vaan vauhdikkaan radan, ja sitä se olikin. Pyöritys kohdasssa jouduin vähän hinnaamaan, mutta vauhtia kertyi hyvin sen jälkeen. Hyl tuli meillekin, mutta ihanneaika alittui vaikka monta ylimäärästä kiemuraa matkaan mahtuikin.

Videoita ei tällä kertaa tullut. Kamera oli kyllä mukana, mutta ei sillä paljoo kuvailtu, kun muistikortti oli kotona!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti