Ripan treenijuttuja

lauantai 23. huhtikuuta 2011

ATD:n kisatTänään oli ATD:n kisat Hyvinkäällä. Tellulle oli otettu kaksi starttia äitin ohjauksessa ja Maisalle kaksi mun ohjauksessa. Mineissä oli yllättävän vähän osanottajia, vaan 14. Makseja olikin sitte aika normaali määrä.
Eka rata oli hyppyrata. Tuomarina siinä oli Johanna Wütric. Ihanneaika radalla oli 46 s.
Video Tellun radasta jäi puolittaiseksi onnettomien kuvausyritysten takia. Tellu kuitenkin pysyi koko radan vauhdissa lähdöstä maaliin. Tällä hienolla suorituksella Tellu pääsi 2.sijalle! Tuloksena oli 0, ja yliaikaa vaan harmittavat 0,43 s.

Video:Tätä ei kovin usein näe:
                       
Laatu on mitä on..Hyppyradalla ei ollut juuri ollenkaan mitään pyöritys kohtia - rata oli siis juuri, kun tehty Maisalle.
Vauhti pysyi koko ajan melko hyvänä. Maisa juoksikin 11 sekuntia ihanneajan alle puhtaalla radalla. Saatiin vihdoin nyt se kauan haettu SERTI.
Kakkosten radoille Maisa ei ehkä ole vielä valmis, mutta nyt kesäkausi treenaillaan ahkerasti, jos maltettaisiin syksyyn asti oottaa ja startata silloin kakkosissa.

Video:


                                 Tätäkään ei olla ennen agikisoissa nähty!


Agiradalle tuomariksi vaihtui Anne Viitanen.
Tellu oli ehkä jo väsähtänyt kisameininkiin. Tepa lähti kuitenkin tulemaan radalle hyvin, mutta jäi haistelemaan maassa olevaa roskaa. Meno oli kontakteilla hidasta ja kepeiltä tuli kielto. Aikavirhetta tuliki sitten paljon.


Hyppyradat oli kuitenkin tosi onnistuneet molemmilta!! :)Huomenna olisi tiedossa kevään ekat hakutreenit ja vierailu sairaalaan Maisan kanssa katsomaan isomummoa :)

1 kommentti: