Ripan treenijuttuja

maanantai 11. elokuuta 2014

Terve J. Jokunen

Epäonninen antisankari kävi luustokuvissa viime viikolla ja hyvältä näyttää! Mikä helpotus tämä olikaan hermoilijaomistajalle :)
Joku oli rauhotuksen jälkeen yllättävän pitkää "känninen". Aamulla se rauhoitettiin ja myöhään illalla alkoi vasta lievittämään.
Leirin jälkeen ollaan treenailtu jonkin verran. On mukavaa, että kuumina päivinä iltaisin, ilmojen viiletessä, mustanaama on energiapommi. On hienoa tulla kymmeneltä illalla väsyneenä iltavuorosta kotiin, kun vastassa on päälle pomppiva vieterijalka, eikun yötreenaamaan..

"Joko treenataan?"
Agissa Joku on kehitellyt toisen keppivälin kirouksen. Eilen yritin paikkailla palaamalla ihan vauvan kenkiin. 2x2 kepeillä kahdella setillä eikä suorassa linjassa. Toimi ihan hyvin. Enimmäkseen onnistui, mutta muutamia kertoja sujahteli myös sinne kakkosväliin.. treeniätreeniä.
A-estettä pitäisi myös alkaa ihan oikeasti tekemään. Nyt kun en voi enää syyksi sanoa: ei me vielä, kun ensin ne luustokuvat. Näen vain kammokuvia mielessäni aan harjalta alas pyörivästä mustasta. Enkä mä ole vieläkään päättänyt juoksukontaktin ja pysäytyskontaktin väliltä. Tarjoaa vahvasti 2on2offia, ehkä valitsen kuitenkin sen, ehtiihän ne juoksarit myöhemminkin rakentaa, kai :)
Keinua ollaan myös yritetty treenata nopeemmaksi. Päähänjuoksutreenit alkaa tuottaa tulosta!
Mä olen yrittänyt päästä eroon sisäänpäin kääntyvistä hartijoista, vaan helppoa se ei ole, kun on ohjannut niin jo 6 vuotta. Ehkä vielä joskus saan kiinni uusista opeista ja ohjaan kädet takana rintakehä auki :)

(c) Hinni Ruottu
(c) Hinni Ruottu
Maisan kanssa ollaan tehotreenattu ohjattua noutoa. Pikkuhiljaa alkaa se vasen puolikin löytyä. Sille, kun on ollut kamala ongelma kääntyä merkiltä vasemman kapulan suuntaan. Tykkään töpöhännän uudesta iloisesta asenteesta. Puolenvuoden hiljaiselo harrastusten parissa on antanut Maisalle enemmän vauhtia ja intoa :)
Leikkelin Maisalle pentuturkin :)

5 kiloa kevyemmän näkönen
Jokun kanssa tehotreenataan kaukoja päivittäin. Pienesti ne alkaa muistuttamaan sellaisilta, millaisilta haluan niiden näyttävän. Mutta se paikkamakuu, en jaksa treenata sitä, vaikka pitäisi - oikeesti.

2 kommenttia:

  1. Onnea terveestä koirasta! Sillä on ilo harrastaa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ihan huippua kyllä omistaa terve koira :)!

    VastaaPoista