Ripan treenijuttuja

tiistai 24. kesäkuuta 2014

Aurinkoa ja sadetta

Sitä on kesäkuu ollut, vuoron perään. Vihdoin kutenkin mulla koitti kesäloma :)


Muutama viikko sitten Joku kävi päivittämäsää rokotuksensa. Painoa oli huimat 18,4kg! Onpa se iso poika, vaikka sitten kuitenkin on pikkujokke :)
Maisa kävi viikko sitten taas osteopaatilla käsiteltävänä. Olipa kiva kuulla Maisan olevan jo huomattavasti paremmassa kunnossa. Ravilenkeillä ja venyttelyllä on ollut varmasti oma osansa, jatketaan niillä :) Syksymmällä kontrolliin.

Treenattua ei ole tullut mitenkään erityisen tehokkaasti. Junnasta vietin koirattomana Vaasassa. Palattuani reissusta tokoilin vähän Jokun kanssa. Kierrokset taisi olla vähän ylhäällä kun sain tuntea taas valkoiset hampaat käsivarressa..
Käytiin me kuitenkin tokokokeessa Järvenpäässä 18.pv, kun saatiin peruutuspaikka. Ilman mitään suurempia tavotteita lähdin hakemaan hyvää filistä SM-kisoja varten. Eikä kisamaisia tilanteita tule koskaan harjoiteltua liikaa. Tuomarina aina yhtä kiva Riikka Pulliainen. Ajattelin tehdä koetilanteesta Jokulle mahdollisimman mukavan, mutta oma jännistys hiipikin pintaan voimakkaampana, kun kuvittelin. Uskalsin kuitenkin olla Jokulle reilu ja palkata sitä kunnolla temputtamalla. Sillä olikin huisin hauskaa kehässä, kerran jopa haukahti ja puri mua, kun kierrokset nousi liian ylös. Joku teki yksilöliikkeissä tasaisen varmaa suoritusta iloisesti häntä heiluen ja suunpielet korvissa. Itse kämmäsin molempien seuraamisten vasemmalle käännökset. Miten ne onkin niiiiin vaikeet, kun on liikkuri?! Mä sekoon aina, ja nyt Joku reagoi siihen tiputtamalla kontaktin. Nyt muistin olla virittelemättä jääviin. Hyppyä ollaan kerran treenattu viime kokeen jälkeen. Hyvin muisti, että pallo voi lentää ja hyppäsi hienon loikan. Olisi varmaan juossut kehästä ulos näkymättömän pallon perässä, ellen olisi pysäyttänyt :)
Paikkamakuussa oli mennyt lonkalleen, mutta hyvin tsemppasi jälleen vaikka kaksi koiraa karkasikin rivistä.
Tuloksena ALO1, 194p, KP ja luokkavoitto!!! 
Pisteet: seuraamiset 9, muut liikkeet 10Tänään käytiin pienen tauon jälkeen aksakentällä. Joku meni tapansa mukaan räkä poskella, nyt ei kutienkaan haukkunut tai muuten höyryillyt alkuhölmöilyjen jälkeen. On se vaan hieno agikoira, vielä kun kartturi oppisi ohjaamaan sitä. Kepit muistuivat mieleen muutaman toiston jälkeen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti