Ripan treenijuttuja

maanantai 24. kesäkuuta 2013

15-viikkoinen jalkaotus

Jalkaa jalkaa ja älyttömiä juttuja, päätöntä menoa, riehumista, riekkumista... tästä on pienen bordercollien elämä tehty. Elämä täynnä järjettömyyttä. Järki muistuttelee olemassa olostaan vain pieninä väläyksinä. Ei haittaa. Pääasia on, että elämä on kivaa! Ei ole haitannut meidän muiden koirien pentuaikana, jos silmät ei ole olleet kokoajan kiinni pennun tekemisissä, mutta Jokua ei hetkeksikään voi jättää vartioimatta.

Elämä on ehkä maailman parasta
Juhannuksena käytiin koirien kanssa Firan hiekkakuopalla. Joku kahlaili jo kovasti ja muutaman kerran laitettiin se uimaan pieni pätkä. Ripa tottakai oli valvovana silmänä kokoajan! ;)

Miss poseeraus


Harmaahylje ja uimavalvoja

Yhdessä kohti rantaa

Voiko enää fiksummaksi muuttua!?
Väläys viisaudesta ja järjestä:
Joku opetteli viime viikolla pyörimistä :)Parempia videoita olisi kiva saada, ehkä lähiaikoina nakitan jollekin kuvaajan homman, joka meidän mukaan treenikentälle eksyy ;)

Juhannuksena koirat sai pihalle raa'at luut. Joku oli aika hurja vahti ja pisti ärinät pystyyn, kun olin menossa sen luokse. Ei olisi millään luovuttanut luuta. Olihan se tosi pelottava, kun koitti näytellä pieniä naskaleitaan ja äristä hurjana :D 
1 kommentti:

  1. Hieno Joku :) Me ei olla opeteltu mitään nyt ku varvaski ollu lomalla :/ Mä voin ainakin tulla joku päivä kuvailemaan. Aruykin yllätti mut kun sai maistaa ydinluuta, siinä tarvittiin kaks että sen sai pois kun hampaat ja kunnon syvä murina kävi :D

    VastaaPoista