Ripan treenijuttuja

maanantai 17. kesäkuuta 2013

14 viikkoa

.. ja 8,5 kg! Mistä tota jalkaa tulee? Mitä enemmän on jalkaa, sitä enemmän on energiaa.

(c) Sonja Lamminen

Agilitykentällä ollaan harjoiteltu irtoomista. Joku kulkee vahvasti mun perässä. Raivokkaasti se haukkuu ja sujahtaa putkeen. Tänään treeneissä sillä oli uusi patukka, se olikin ihan superjuttu. Repimisen ohella parasta on juosta kyykyssä olevaa ohjaajaa päin täysiä ja murista kun olisi joku hurjakin elukka. Pieni Joku ei vaan taida ymmärtää, että oikeesti sen hölmöilyille nauretaan. Hauska eläin.
Yksi päivä otin namit ja naksuttimen ja annoin Jokun itse valita, mitä se haluaa oppia. Ensimmäisenä (istumisen jälkeen), se tarjosi maahanmenoa. Eipä siihen montaa naksautusta tarvinut, kun se jo ymmärsi, mistä on kyse. Fiksu eläin.
Viikonloppuna Joksu pääsi turistiksi agin SM-kisoihin. Näkyihän siellä paljon pentuja, joista Nasu-veli oli kyllä ehdottomasti paras painikaveri. Kisailijoiden keskeltä löytyi myös tuomarina toiminut Anne kasvattaja :)
Joku ei reagoinut mitenkään väenpaljouteen, kuulutuksiin eikä muuhunkaan kisahälinään. Rento eläin.

(c) Sonja Lamminen
Yksi Jokusen lempiharrastuksista on härnääminen, Maisa raukka.
(c) Sonja Lamminen
... ja sijalla 2. lempiharrastusten listassa tulee kavereiden kytistely.
Maisalla on selkä taas jumissa. Täytyy yrittää saada se auki ennen SM'iä. Tulee vähän kiire, mutta maahanmeno tuntuu olevan taas hiukan vaikeaa jäykän selän takia. 

Vaikka melkeinpä joka ilta vietetään Ojangossa, miten voi tuntua, kun sitä ei koskaan mitään treenaisi!? Me ei olla kyllä tokoiltu yhtään ahkerasti. Maisan kanssa treenailut on jääneet vähemmälle ja sen huomaa, kun energiataso nousee. Harmi juttu, että ainoa, mihin tuo lunki - niin rauhallinen aussie käyttää ylienergiaansa, on pupujen kyttäys lenkillä. Ollaan me kai kuitenkin jotain tehty, kun Maisa toi tunnarin hienosti sivulle asti. :)


(c) Sonja Lamminen
Se näyttää älyttömän lihavalta, mutta neiti on varautunut Suomen kesään kunnon pohjavillalla.
(c) Sonja Lamminen
Maailman kaunein pieni spanieli
(c) Sonja Lamminen
Ja samaan aikaan maailman hulvattomin vieterijalka. Sillä taitaa olla aina jousitus tassuissa, kun jollain on jotain syötävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti