Ripan treenijuttuja

maanantai 15. lokakuuta 2012

Haastetta

Lauantain kokeenomanen treeni meni Maiskin osalta aika sähläämiseksi. En ollu oikeen suunnitellut treeniä kunnolla ja koiran vire oli niinkun viime aikoina muutenkin kokeenomasissa treeneissä - tosi huono. Alotettiin liikkeestä maahanmenolla, joka oli Maisan mielestä jälleen kerran istuminen. Sen jälkeen yritin muutaman kerran käskeä sitä maahan, eikä millään meinannut onnistua.. mikä siinä on niin vaikeeta. Seuraavaksi otettiin seuraamista. Kaaviossa oli paljon erilaisia kääntymisiä. Maiskia häiritsi keskellä kenttää oleva merkki, kontakti oli hukassa ja jätätystä jonkin verran. Sitten otettiin kaukot. Ajttelin että nyt on mahdollisuus korjata Maisan maahanmenoasento jos se valahtaa lonkalleen. Käskyn saatuaan Maiski valui hitaasti maahan, jolloin 'hyökkäsin' sen päälle. Ehkä se pelästyi niin paljon että korjasi samalla asentonsa oikeenlaiseksi. Otin myös VOI-ruudun. Ekaa kertaa kokeenomasena. Maiski oli vähän pihalla ja juoksi ensin kentän keskellä olevalle merkille. Ruudussakin maahanmeno oli todella hankala, sadannen käskyn jälkeen se kuitenkin meni. Lopuksi vielä hyppy, joka oli ihan ok. 

Haastoin äitin ja Ripan semmoseen kisaan. Joka viikko on uusi aihe molemmilla. Tällä viikolla Maisan pitää oppia ruutuunlähetys ja maahanmeno ruudussa 'täydelliseksi' ja Ripan on opittava nouto ja eteen palautus 'täydelliseksi'. Lauantaina sitten on näyttöpäivä. Voittaja saa keksiä seuraavan viikon aiheet ;) Tää on hyvä motivaattori!

Eilen ensimmäiset hallitreenit, jossa pieni radanpätkä. Maisa kulki kivasti, mä menin sotkemaan sen linjoja ja sain maksaa virheestä. Ehkä ensimmäistä kertaa lensin nurin aksakentällä :D Maisa myös oli tosi viisaana, kun kierteli kentän laidalla olevia siivekkeitä kesken radan, hölmö pieni. Video tulee myöhemmin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti