Ripan treenijuttuja

perjantai 12. lokakuuta 2012

Lomaviikon reenailuja

Syksykuvia:


Ripa puree hiukka ohi kepistä :D
Lomaviikko vetelee viimeisiään mutta onneksi syysloma on kovaa vauhtia tulossa. Eli mulla on vaan viikko koulua ja sitten taas viikon loma, jei!
Maanantaina käytiin vähän tokoilemassa. Tein nyt Maiskin kanssa oikeen urakalla seuraamista ja kaukoja, jotka ei onnistunu sunnuntaina kokeenomasessa treenissä. No nytpä onnistu, kaukotkin 15 metristä!
Tiistaiaamupäivällä Ripanen kävi Somerolla sumuisella pellolla treenailemassa poispäinajoa kera ison lambilauman. Mä eksyin kameran kanssa mukaan :)
Kuva ei nyt oikeen kuvasta treeniaihetta...

Iltapäivällä suunnattiin Ojankoon vesiaksailemaan. Hiukka oli märkä keli, jonka takia Tellu-puudeli olis varmaan mieluummin nukkunut lämpimässä sängyssä kotona. Ainakin sen meno näytti juurikin siltä :D
Elsa oli myöskin mukana ja se suoriutuikin parhaiten kiemuraisesta radasta! Hieno pieni göötti!
Aussejen meiningeistä on mykistettyä videopätkää:Keskiviikkona oli Ripasen ohjatut agitreenit hallilla ja olin kuvailemassa niitä:Kävin Maiskin kanssa tokoilemassa. Paras treeni vähään aikaan. Kuka on innostanut Maiskin leikkimään? Se oli ihan täpinöissään. Seuruuta tehtiin satunnaispalkalla. Pidempiä ja lyhyempiä pätkiä sekasin ja niiden välissä kehupalkka. Lopuksi vasta namipalkka. Hyppy onnistui kokeenomasesti. Nouto oli hyvä. Paikkamakuu oli hyvä, hyvin jaksoi maata pitkänkin aikaa faaraoasennossa vaikka olin piilossa. Eikä haitannut vaikka tehtiin paikkaistuminen kahden paikkamakuun väliin :) Supertyttö!

Ei mahduttu mukaan 4.11. olevaan tokokokeeseen.
Huomenna kuitenkin kisaharkka Ojangossa :)

Jippajee, se on kasvanut! :Ei kommentteja:

Lähetä kommentti