Ripan treenijuttuja

perjantai 21. syyskuuta 2012

Koiratonta elämää

Ei ole helppoa olla ilman koiraa. Kauhee ikävä Maiskia. Kukaan ei oo laittamassa päätä polvelle kun syön, kukaan ei oo pakottamassa mua lähtemään lenkille, kukaan ei vingu ilosta kun tuun navetasta, eikä ketään tarvii kieltää kärpästen jahtaamisesta tai vahtia ettei syö kissan ruokia, kehenkään ei voi myöskään purata kauheeta treenimotivaatiota eikä kukaan hyppää illalla sängyn jalkapäähän pienelle kerälle :( on se orpoa olla ilman pientä töpöhäntää kun on tottunut kiikuttamaan sitä mukana kaikkialla. 

No, Maisalla on ollut kuitenkin melko paljon tekemistä kotona, enemmän mitä sillä täällä olis ollut. Tiistaina Maiski oli päässyt äitin kanssa viimesiin tokokurssin treeneihin. Aiheena oli 'temppurata'. Maiski oli ollut kuulema iloinen oma itsensä :)
Keskiviikkona Maiski oli päässyt vähän agiliitelemään äitin kanssa ja torstaina lainaohjaajan kanssa.
Tänään on epikset Ojangossa ja Maiski pääsee juoksemaan radalle joko saman lainaohjaajan kanssa tai sitten äitin kans.

Viime viikonlopun tokokeet ei menny ihan niinku ois pitänyt. Jos jostain löytyis joku kurssi ohjaajan jännityksen hallitsemiseen, menisin heti! Maiski pieni oli ihan kauhuissaan kun mä jännitin. Muutamia perusasentoja jäi istumatta ja muutamiin perusasentoihin istui vasta kaksoiskäskyllä. Paikkamakuusta saatiin 10, vaikka olin ihan varma, että Maisan pää meni ylös-alas, mutta ei se mitään.. tehtiin vanhan kaavan mukaan, jottei uusi asento sotkeentuisi. Seuraaminen oli ihan totaalikauhea. Kontaktia ei voinu ottaa ollenkaan ja käännökset oli laajoja. Maahanmeno oli täydellinen istuminen eli nollille meni. Luoksetuloon olin tosi tyytväinen. Stoppi oli suht nopea ja loppuosassa tuli jopa muutamia askelia laukalla. Loppuperusasento oli siinäkin kateissa. Seisominen oli ihan ok, perusasentoon tais tulla kaksoiskäsky. Nouto meni ihan kivasti, palautuksekssa jopa muutamia laukka-askelia. Kaukot oli ihan kaaoottiset. Sata käskyä, mutta silti muutama säälipiste. Hyppy onnistui myös ihan hyvin. Ei istunut sivuun, muttei kyllä hypännyt niin pitkälle kun oisin toivonut. Kokonaisvaikutuksesta saatiin kuitenkin 9 :)
Tuloksena AVO2, 145,5p 
Sanotaan nyt niinkun aina - ens kerralla paremmin :) Marraskuussa olis seuraaavast HSKH:n kokeet, niihin tähdätään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti