Ripan treenijuttuja

torstai 24. heinäkuuta 2014

Kaikki kunnossa

Tellu on pyörinyt melkein kuukauden jo kaulurin kanssa. Iho meni viime trimmauskerran jälkeen ihan ruville. Hammaskiveäkin oli muodostunut mummelin hampaisiin aikamoinen kerros, joten oli aika varata lääkäri. Eilen Tellu kävi hankkimassa itselleen puhtaat legot ja malaseb shampoon ihovaivaan, kylkiäisiksi mukaan tuli ab-kuuri. Lääkäri totesi Tellun olevan hyvässä kunnossa eikä hammaskivikään ollut aiheuttanut mitään ientulehduksia :) Hyvillä mielin kannoin Tellun ulos asemalta, kun ei sen omat valtavat tassut jaksaneet vielä kantaa anestesian jäljiltä.
Tellu näyttää, miten voi nukahtaa esirauhottavan vaikutuksesta :')

Hellettä on ollut riittämiin asti ja pidemmät lenkit ja treenit on tehty vasta alkuyöstä. Jonkin verran kuumimpina päivinä ollaan tehty reissuja Firalle, koirarannalle. Jokusta on tullut Ripalle kunnon uimakaveri!








Viikko sitten käytiin epistelemässä Purinalla. Joku aloitti hienosti epävirallisesti agilityuransa osallistuen kaksi starttia supermölleihin :) A-estettä ei olla vielä tehty ollenkaan, joten siksi valitsin radan, jossa oli vain hyppyjä ja putkia. Hienosti Joku kuunteli radalla ja vauhtikin oli melkoinen. Tuloksina molemmilta radoilta 0, sijat 2 ja 3! Kävin myös Jokun ja Ripan kanssa rallattelemassa putkirallissa ja hauskaa oli hylkyjen verran molempien kanssa :)



Joku on oppinut myös nyt menemään kepit paremmin mun ollessa sen vasemmalla puolella. Lisää varmuutta toki kaivataan, jonka kautta vauhtikin kasvaisi - kaikki aikanaan. Samassa tilanteessa ollaan keinun kanssa. Joku on vaan niin hurjan vaarallinen itselleen radalla, menee ihan päättömästi eteenpäin. Välillä mua pelottaa ohjata sitä, jos sitä vaikka sattuukin..
Näinpä kävi kerran. Hurjalta näyttää, mutta koira kunnossa - vielä:

Pitkästä aikaa vierailtiin Maisan kanssa punkkien mailla hakumetsässä. Harmi, etten itse ole niin innostunut lajista, mitä Maisa haluaisi. Se voisi varmaan hakuilla päivittäin, ilme sen kertoo:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti